Hoppa till sidans innehåll

Frosta Multisport Höstinformation

03 SEP 2013 11:49
100 % Frosta Multisport
  • Skapad: 03 SEP 2013 11:49

 
Såhär i slutet av tävlingssäsongen tror jag att de flesta från FM som varit ute på någon form av tävling upplevt den

100 %-iga FM- andan som råder!?!?
Utan tvekan känner jag en tillfredsställelse av att vara ute på olika evenemang och träffa andra FM- medlemmar...att ha andra att dela erfarenheter och upplevelser tillsammans med är fantastiskt trevligt och ett av de enligt mig viktigaste och största målen med Frosta Multisport...dvs att vara en social knutpunkt vid både träning och tävling.
 
100 st tävlingsstarter av FM -medlemmar under 2013?! Ja, det har jag med ganska stor enkelhet kunna sitta och räkna mig till, det har varit starter i lopp av stor bredd och med fina prestationer och även några pallplaceringar : ) Grymt bra jobbat oavsett om det varit Multisport, Triathlon, Mountainbike, Landsvägcykling, Orientering, Löpning, Simning...vi syns ju faktiskt överallt när man tittar på resultatlistor, bilder, filmreportage osv osv...
 
Idag den 2:a september 2013 skrev jag in den 100:e medlemmen i Frosta Multisport!!! Det är inte utan att det känns lite galet att vi som klubb växt så mycket på så kort tid, vi hälsar alla nya medlemmar varmt välkomna. Flera av våra nya medlemmar är deltagare vid ungdomsträningarna i mountainbike på tisdagarna vid Orupsbanan, dessa träningstillfällena lockar många barn och ungdomar vilket är oerhört roligt och en förtjänst av ett bra jobb av ledarna! Då gruppen växer så ser vi efterhand ett ökat behov av fler ledare så om någon känner sig intresserad av ett roligt uppdrag så hör gärna av er till klubben eller någon av de ledare som finns på plats. Detta för att vi skall kunna möjliggöra specifik träning utifrån nivå av intensitet. Ett förslag är att någon vuxen/ förälder som ev ändå är på plats och tränar tar sig an en mindre grupp av de ungdomar som är lite äldre och något högre nivå?! Tro mig...vi får passa oss...ungdomarna börjar bli vassa ; )
 
Som medlem i Frosta Multisport har man möjlighet till social kontakt med andra likasinnade träningsintresserade, möjlighet till deltagande vid våra träningar genom att hänga på en inbjudan eller skapa en själv, möjlighet att delta vid våra egna organiserade tävlingar eller vid andra tävlingar ute i landet tack vare våra tillhörigheter i respektive idrottsförbund som krävs för deltagande som enskild förutom personlig tävlingslicens, möjlighet till tävlingsbidrag efter avslutat kalenderår samt även få tillgång till gym på Orups idrottsplats där vi också med glädje kan berätta av vi kommer att köpa in Surfski´s till klubben...mm mm
Det man som medlem åtar sig vid medlemskap är att vara behjälplig vid några av de tillfällen då klubben arrangerar tävlingar eller arrangemang, dessa arrangemang gör det möjligt för Frosta Multisport att utvecklas och skapa nya möjligheter för klubben som helhet men även för den enskilde medlemmen. Vi behöver din hjälp vid olika aktiviteter och hoppas att du som medlem verkligen ställer upp för klubben på något sätt. Förutom våra tävlingar har vi även banan på Orup att ta hand om samt våra träningstillfällen att bygga vidare på...det skall också sägas att det är väldigt roligt och givande att vara en del av våra aktiviteter då man hinner med en hel del skratt mellan arbetsinsatserna : )

 

Etthundra nya saker på gång i Frosta Multisport?

Nja, kanske inte riktigt...men en hel del ändå!

Närmsta arrangemang som äger rum är Swedish Police Adventure Race mellan den 19-21 september i Höörs Centrum samt ut i de fina skogarna i området. Boka in denna helgen och även om ni inte har någon direkt uppgift vid tävlingen så ser vi gärna er på plats för att kolla. Jonas Andersson är tävlingsansvarig och kommer ut mer mer information inom det närmsta.

Som nämnts innan har vi tagit beslut om att köpa in Surfski`s som medlemmarna kan nyttja vid träning och tävling! De kommer att finnas vid klubbstugan på Orups Idrottsplats som för övrigt också kommer att rustas upp och förses med bättre och bättre träningsredskap. Vår förhoppning är att klubbstugan mer och mer skall komma att bli en knutpunkt för våra träningar och arrangemang då den befinner sig på en guldplats!!! 

Simningen på Lågedammsbadet kommer åter igen under hösten och mer information angående detta kommer också efterhand. Det som kan nämnas är att det precis som tidigare är fokus på individuellt träningsupplägg med simtränare vid enstaka tillfällen. Nyhet är att vi kommer att försöka få möjlighet till barn/ ungdomar att simträna med simtränare, precis som tidigare kommer förutsättningarna att vara att vi har tillgång till 25- metersbassängen för enbart simning.

Jag kommer att lägga ut inbjudningar om mörkermtb med utgång från Lågedammsbadet under hösten. Träningen kommer att kunna erbjuda möjlighet för alla att deltaga vid och det kommer att vara grusvägscykling av intervallkaraktär huvudsakligen. Håll utkik på Facebook.

 

Klubben växer och har du som enskild medlem ideér eller tankar att dela med dig av för att utveckla Frosta Multisport är du 100 % välkommen att höra dig!

På återseende och ut och rör på er i den snart av allsköns färger sprudlande höstskogen : )

 

Frosta Multisport genom Fredrik "Fekke" Grytsjö, FM´s alltiallo!
Skribent: Fredrik Grytsjö

 

   2021

Besök oss på FB

Sponsorlogga-MC-Center


Sponsorlogga-Aterra

Kanot centralen

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Frosta Multisport - Triathlon
Stellan Borg, Kustvägen 10
24335 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: frostamultisport@gma...

Se all info