Hoppa till sidans innehåll

Medlemsförmåner Cyklar och tillbehör

30 JUL 2014 08:47
Säsongen är nu i full gång på alla fronter i Frosta Multisport!
Vi kan nu glädjande presentera att Frosta Multisports eminenta samarbete med MC Center i Kristianstad och TREK fortsätter för kommande säsong med fina erbjudande.
  • Skapad: 30 JUL 2014 08:47

För alla er som är i startgroparna att köpa ny cykel eller tillbehör rekommenderar vi er att besöka MC Center i Kristianstad där Lasse erbjuder kompetens och erfarenhet inom allt vad som gäller cyklar ur både försäljnings- och reperationsperspektiv.

Tillsammans med MC Center och Peter på TREK har vi fått möjligheten att erbjuda klubbpriser på TREK cyklar (Mountainbike, Racer, Tempo/ Triathlon) och komponenter/ tillbehör från TREKs eget märke Bontrager (Däck, Styre, Sadelstolpar, Skor/ Konfektion etc).

Kontinuerliga rabatter:

Rabatt på cyklar från TREK. 10-20 % beroende på utgångspriser på cykel. Generellt 10 % på cyklar med utgångspriser upp till ca 20 000kr och därefter 20 % rabatt. Kan variera till det bättre inför ditt köp av cykel : )

20% rabatt på produkter ur Bontragers sortiement som innefattar allt från komponenter till konfektion såsom kläder, skor, hjälmar etc.

 

Specialerbjudande på mountainbike:

För att förenkla ditt kommande mountainbikeinköp har vi precis som inför föregående säsong tagit fram erbjudande på juniorcykel/ instegscykel för dig som vill börja cykla i skogen alternativ önskar följa med ditt barn som redan cyklar ; )

 

Nytt för i år är att vi även förberett ytterligare 2 mountainbikes att erbjuda för er som vet att ni vill ha en mountainbike med mer prestanda.

3 cyklar, 3 prestandanivåer, 3 prisläge.

Klicka på länkarna nedan för mer info om cyklarna.

 

1. TREK Marlin 7. Junior/ instegsmountainbike.

2. TREK Superfly 5. Ett snäpp bättre överlag ; ) 

3. TREK Superfly 9.8. För dig som vet vad du vill ha!

 

HÖR AV ER FÖR KLUBBPRIS!

 

Samtliga cyklar levereras kostnadsfritt med ett för dig specialanpassat TREK ICE-armband där dina kontaktuppgifter finns uppskrivna om olyckan skulle vara framme...en liten sak som kan vara mycket värdefull.

https://www.ice112.com/

 

 

Under de kommande månaderna att kommer det att finnas cyklar att kunna testa, troligen i samband med FMs Xcup lopp den 5 oktober.

Leveranser av TREKs 2015 sortiment startar under augusti.

 

 

Frågor och funderingar?

Hör av er till Fredrik "Fekke" Grytsjö, Björn Lilja eller såklart MC Center och Lasse :)

 

See ya in the trails/

Fekke

 

Skribent: Fredrik Grytsjö

 

   2021

Besök oss på FB

Sponsorlogga-MC-Center


Sponsorlogga-Aterra

Kanot centralen

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Frosta Multisport - Triathlon
Stellan Borg, Kustvägen 10
24335 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: frostamultisport@gma...

Se all info