Hoppa till sidans innehåll

Medlemserbjudande på Mc Center Kristianstad

01 FEB 2014 13:30
Frosta Multisport kan nu glädjande erbjuda klubbmedlemmarna mycket goda möjligheter till att handla cyklar och tillbehör till mycket fördelaktiga priser tack vare ett samarbete med Mc Center i Kristianstad med butiksägaren Lars Persson i spetsen.
  • Skapad: 01 FEB 2014 13:30

Mc Center räknar vi som en av de främsta cykelbutikerna tack vare en mycket god kunskap om allt som rör cyklar och tillbehör för motions- och/ eller tävlingssyfte i kombination med ett mycket trevligt bemötande och god service.
Kun...skapen lägger sin grund i ett gediget företag med 25-års erfarenhet av cyklar, tillbehör, service och utveckling av området. Förutom att kunna erbjuda kvalitetscyklar från TREK och Cannondale har Lasse de senaste åren utvecklat ramar av mycket hög nivå i märket L2M som vi bland annat kunnat ta del av vid Snapphaneracet i Hässleholm. Förutom att träffa Lasse ute på Mtb- tävlingar runt om i Skåne rekommenderar vi er att besöka Mc Center på Långebro i Kristianstad.

Genom att vi även skapat en mycket god kontakt med Peter på TREK och att vi nu är flera som kör på TREK cyklar kommande säsong så kan vi av egen erfarenhet varmt rekommendera cyklar ur TREKs modellserie och tillbehör från TREKs eget tillbehörsmärke Bontrager där ni finner både reservdelar såsom däck och tillbehör samt konfektion såsom kläder, skor och hjälmar.

Innan besök på Mc Center är ni också varmt välkomna att kontakta Björn eller mig Fredrik för frågor, tips eller funderingar inför era cykelköp. 

Mc Center kan genom ett samarbete med Cannondale och TREK ge oss medlemmar följande erbjudande;
20 % på cyklar över 30 000 kr
10-20 % på cyklar mellan 10-30 000 kr beroende på cykel
15-20 % på tillbehör från TREKs komponentmärke Bontrager
Skribent: Fredrik Grytsjö

 

   2021

Besök oss på FB

Sponsorlogga-MC-Center


Sponsorlogga-Aterra

Kanot centralen

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Frosta Multisport - Triathlon
Stellan Borg, Kustvägen 10
24335 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: frostamultisport@gma...

Se all info