Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Mtb- tävlingen Orup

26 AUG 2012 14:24
Nöjda arrangörer efter tävlingen!
  • Skapad: 26 AUG 2012 14:24

Efter stort arbete av många med vår Mtb- bana på Orup under våren med alltifrån banplanering, skogsröjning, grävande och stenplockning kunde FM i början på veckan känna sig nöjda med banan och trygga inför Sportson/FMs deltävling i helgen.

 

Tack vare stort engagemang från flera av våra medlemmar inför och under tävlingsdagen känner vi som tävlingsansvariga mycket tillfredsställda av resultatet. Den positiva respons som vi fick under tävlingen från både tävlande och publik gör det fantastiskt kul att vilja engagera sig i våra arrangemang.

 

Vår tävling är Sportsons hittills största i antal startande med drygt 100 barn och vuxna. Fantastiskt många efteranmälningar i form av premiäråkare i Sportson gjorde jobbet för sekreteriatet svettigt :-)

Många fina prestationer svarade Frosta Multisportare för i både nybörjare- och tävlingsklassen. Härligt jobbat alla! Nu vet vi vilka tider vi skall sikta på med bästa varvtid på den för tävlingen något modifierade banan på strax under 8min och 30sek!

 

Tävlingen var mycket lyckad och vi ser framemot en bana som efter tävlingen blivit bra uppkörd även om vi har ett par ställen att utveckla för att göra banan snabbare och mindre punkteringsbenägen ; )

 

Nästa arrangemang för FM blir Frosta Multisport Race den 8:e september på Frostavallen.

Väl mött!

 

Vi ses/ Fredrik "Fekke"

Premiär i Orup-mtb

Skribent: Fredrik Grytsjö

 

   2021

Besök oss på FB

Sponsorlogga-MC-Center


Sponsorlogga-Aterra

Kanot centralen

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Frosta Multisport - Triathlon
Stellan Borg, Kustvägen 10
24335 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: frostamultisport@gma...

Se all info