Hoppa till sidans innehåll

Frosta Multisport med i cupen

22 MAJ 2012 11:30
Frosta Multisportare i Svenska Multisportcupen!

  • Skapad: 22 MAJ 2012 11:30

 

Då var premiären avklarad i både lång- och sprintcupen och FM visade verkligen framfötterna!

Premiären i långcupen ägde rum i Omberg där vi ställde upp med två lag som kammade hem en sjunde och en åttonde plats.

Tävlingen inleddes med en lång MTB sträcka på dryga två timmar. Det var mycket lättorienterat och för min egen del hade jag önskat att jag hade hunnit med lite mer cykelträning det senaste året! Men nu är utbyggnaden av huset klart så nu ska det cyklas! Det gäller att träna på det man är sämst på! MTB sträckan följdes av en kortare löpning och paddling. Efter paddlingen återstod bara en längre orientering tillbaka till TC och den avslutande sprintorienteringen inne i Ödeshögs centrum. Orienteringen gick riktigt bra och vi sprang om flera lag och avancerade upp till vår åttonde plats. Daniel och Jonas var starka och knep sjunde platsen.

 

När det var dags för sprint premiär var vi inte mindre än åtta Frosta Multisportare som ställde upp. AOK hade fått till en rolig bana med riktig sprintkänsla. Ute på vår orientering sträcka mötte vi Björn och Stellan. I farten hann Björn ropa att de ”regerade” på cyklingen. Väl i mål kom de in på en nionde plats, ganska nöjda med stor möjlighet till förbättring. Per och Thomas slutade på en 20:e plats och var också nöjda med tävlingen.

Målet för mig och Tina var pallplats, så vi var nöjda. Men vi hade bara fyra minuter till vinst. Tina var super stark på cyklingen som väntat. Lite mer paddelträning och terränglöpning, så ska vi bli ännu starkare i Hjo.

I solo klassen visade Daniel bra form och var nära att knipa segern framför rutinerade John Andén. Jonas L öste på och tog en 5:e plac.  

Det är fantastiskt roligt att vi börjar göra oss ett namn i multisport Sverige! Jag kan inte sticka under stolen med att jag är lite stolt över att vara Frosta Multisportare! Vi är en av de klubbar som ställer upp med flest lag i cupen och vi presterar ganska bra också. Dessutom har vi vår tävling Frosta Multisport Race 2012 den 8 maj.

 

Resultat Ommberg:

7:e plats Jonas Lindkvist och Daniel Liljedahl

8:e plats Johan Holm och jag

 

Resultat Gislaved:

2:a plats Mix Tina Lilja och jag

2:a plats Solo Daniel Liljedahl

5:e plats Solo Jonas Lindkvist

9:e plats Herr Björn Lilja och Stellan Borg

20:e plats Herr Per Renmark och Thomas Selvö

 

/Jonas Andersson

Skribent: Stellan Borg

 

   2021

Besök oss på FB

Sponsorlogga-MC-Center


Sponsorlogga-Aterra

Kanot centralen

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Frosta Multisport - Triathlon
Stellan Borg, Kustvägen 10
24335 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: frostamultisport@gma...

Se all info