Hoppa till sidans innehåll
Foto: Annika

Träningshelg Isaberg

27 JAN 2016 12:08
Nu händer det grejer så fortsätt läs ;)
  • Skapad: 27 JAN 2016 12:08

Frosta Multisport välkomnar er att följa med till Isaberg på träningshelg fre- sö 15/4-17/4.

Vi har förbokat stugor (4-5 pers) och FM tillhandahåller anmälning för erbjudande med 2 nätter i stuga inkl helpension (frukost x2, lunch x2, middag x2). Priset är 1100 kr/pers under förutsättning att vi har fulla stugor, medföljande barn med helpension 1000 kr. (medlemskap 2016)

Vi har totalt 40-50 platser till förfogande i stugor. Möjlighet till eget boende finns även på camping och då kan matpaket beställas som tillägg för 650 kr/ pers. Övriga personliga boendealternativ såsom camping eller övrigt bokas och ombesörjes individuellt.

Upplägget under helgen är än så länge öppet för förslag och individuella initiativ. Isaberg erbjuder stora möjligheter för all typ av träning som ryms inom FM. Förutom träning hoppas jag personligen på flera roliga upplevelser med familj och vänner. Höghöjdsbanan lockar väldigt ;)  
I nuläget står det dock klart att vi kommer att ha guidade turer med Mtb men vi hoppas tillsammans kunna arbeta fram fler roliga och alternativa träningar efterhand. 
Möjligheterna är i princip oändliga.

Anmälningsformuläret är utan tvång men med seriöst intresse inför er anmälan då vi turordnar platserna utifrån er tid för anmälan i intresseformuläret. Reservlista upprättas vid behov. Efter er intresseanmälan kontaktar vi er åter via mail med definitiv bekräftelse på  bokning.

Till anmälan>>

Anmälningsformuläret skall vara ifyllt senast 7 februari och slutgiltigt/ definitivt besked senast 14 februari då vi skall återkoppla till Isaberg.

Mer info om Isaberg på deras hemsida:

http://www.isaberg.com/sv/vinter/sportevent/traningslager/

 

Frosta Multisport genom Fekke välkomnar er till en grym helg för att träna och umgås med likasinnade ;)

Skribent: Fredrik Grytsjö

 

   2021

Besök oss på FB

Sponsorlogga-MC-Center


Sponsorlogga-Aterra

Kanot centralen

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Frosta Multisport - Triathlon
Stellan Borg, Kustvägen 10
24335 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: frostamultisport@gma...

Se all info