Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Då det byggs ett helt nytt bostadsområde längs cykelsträckan på Karlstad Triathlon är det med oerhörd stor besvikelse vi tyvärr måste ställa in Karlstad Triathlon 2020.
 
Laponia Triathlon informerar: Vår tävlingsorganisation har vänt och vridit på förutsättningarna och kommit fram till att vi inte kan genomföra någon tävling.
 
Ironman informerar: Med högsta prioritet för hälsa och säkerhet i vårt samhälle, och baserat på direktiv från den svenska regeringen och myndigheter utifrån den rådande COVID-19-pandemin,
 
Vill ni bli värd för SM på medeldistans 2021 ska ansökan vara inne senast 31 maj 2020.
 

Ny hemsida för Tri4fun

(2020-05-15 13:37)
ÄNTLIGEN kan vi presentera vår nya, uppdaterade, snygga hemsida för världen!
 
Ironman informerar: Med högsta prioritet för hälsa och säkerhet i vårt samhälle under den rådande COVID-19-pandemin, kan vi tillsammans med staden Jönköping bekräfta att IRONMAN 70.3 Jönköping European TriClub Championship inte kan äga rum 2020.
 
Vi har noga följt utvecklingen i samhället men har nu kommit till en punkt där ett beslut om sprint-EM i Malmö och Stockholm Triathlon behövde fattas.
 
För er som planerar att arrangera tävling under 2021 kan ni söka sanktion fr.o.m. nu.
 
Svensk triathlon har viktiga frågor att diskutera och besluta om, och vår förhoppning är att alla föreningar som har möjlighet möter upp på Svenska Triathlonförbundets årsmöte 2020.
 
Vansbro Triathlon har beslutat att flytta sin triathlontävling till helgen 29-30 augusti istället för 27-28 juni.
 
Bokenäs Triathlon informerar: Bästa Swimmrunnare och Triathlet. Med anledning av den allvarliga situationen med Corona i Sverige och världen är Bokenäs Triathlon och Bokenäs Swimrun den 27-28 juni tyvärr inställt.
 

Try Triathlon

(2020-04-23 12:41)
Vill er förening vara med i starten av Try Triathlon? Ett nytt projekt från Sweden Triathlon där vi har fått chansen att vara en del av den stora satsningen ”framåt för fler i rörelse” av Svenska Spel och Riksidrottsförbundet.
 

Swedeman 2020 postponed

(2020-04-16 15:37)
Swedeman inform: Extract of text from message sent to participants on April 16th 2020. We know you are all waiting for news about the status of Swedeman 2020 and we thank you for your patience.
 
Det finns många bra idéer om hur barn- och ungdomsidrotten kan utvecklas i våra föreningar i triathlon Sverige. För att hjälpa till att göra en del av idéerna till verklighet kan idrottsföreningar söka projektstöd.
 

En tävling i veckan

(2020-04-09 08:56)
"En tävling i veckan" är en tävlingsform för dig som är pojk/flick, ungdom, junior eller senior och har en giltig tävlingslicens i en tävlingsidrott (ex. triathlon, simning, cykel, löpning, skidåkning m.fl).
 

 

   2020

Besök oss på FB

Sponsorlogga-MC-Center


Sponsorlogga-Aterra

Kanot centralen

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Frosta Multisport - Triathlon
Stellan Borg, Kustvägen 10
24335 Höör

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: frostamultisport@gmail.com

Se all info